Květnová svatba na Polaně

Je to sice již ohraná fráze, ale i přesto musím konstatovat, že svět je opravdu malý. Proč to říkám? V tomhle kontextu hlavně proto, že jsem na tuto veselku dostal díky mému nynějšímu kolegovi z práce a zároveň bývalému spolužákovi z výšky - Filipovi. Za to mu moc díky. A aby toho nebylo málo, při nahodilé konverzaci se po obřadu seznamuju s jedním svatebčanem, který mi tak mimo řeč oznamuje, že je také z naší firmy, ale z pražské lokality. Náhoda? Ne, ty přece neexistují, vše má jistý důvod, přeci!

Ale zpět k veselce. Jaká byla? Jedním slovem, skvělá! Odjížděl jsem opět nabitý a plný energie zpět domů. Přisoudil bych to dvěma věcem - krásnému prostředí našich Beskyd a skvělým lidem, kteří tam byli! Stačí to k tomu, abych si to na svatbě jako fotograf užil? Ano, stačí - “simple as ever” ❤️.

P5070111.jpg

Přípravy mají své kouzlo a přemlouvám vždy nevěsty, pokud je nechtějí nafotit. Přijdou mi nejkrásnější a nepřirozenější části dne. A jeden můj postřeh - málokdo si všimne, že fotíte!

P5070130-2.jpg

Obřad byl krásný, ostatně jako vždy na Polaně. Probíhal venku pod širým nebem a s výhledem do údolí Beskyd. Musím se přiznat, že jsem příznivcem obřadů v přírodě, většinou mi to pomůže odbourat veškerou trému a fokusovat se tak na aktuální dění obřadu a všeho kolem!

P5070189.jpg

Počasí bylo zajímavé, chvíli svítilo sluníčko, pak přišly mraky a po obřadu dokonce začalo i pršet. Jak se říká: na horách se počasí mění z minuty na minutu. Ale musím říct, že to ničemu neuškodilo! A díky pánu Bohu za to, že mé foťáky jsou odolné vůči dešti, mrazu a prachu :)

P5070227.jpg

A jak to tak po obřadu bývá, šlo se na oběd a jestli se Vás zajímá, zda-li byla “typishe” svíčková, tak podotýkám, že tentokrát nebyla. Po dobrém obědě by se hodil šlofík, ale jelikož nám předpověď ukazovala na večer vydatný déšť (a dokonce ta předpověď fakt vyšla), šli jsme na portrétní focení o něco dřív než obvykle, kolem třetí či čtvrté odpoledne a oběd hezky vychodili na tamních kopcích.

P5071064.jpg
P5071199.jpg
P5071237.jpg

Portrétní focení, ostatně jako vždy se mnou (dovolím si tvrdit) probíhá ve velmi přátelské atmosféře - srandičky, běhačky, pusinky a zvedačky! A máme to i s rýmem, prosím pěkně. No, a jelikož by se žádná svatba neobešla bez krájení dortu, prvního tance a podobných hlavních částí dne, dovolím si přeskočit a postnout zde pár fotek z večerní zábavy, protože to byla jízda. Spojily se nám síly pražské a síly slezské a vytvořily tak skvělou atmosféru. Musím říct, že jsem si to i já užil!

P5070902.jpg

I pozdní zábava ke konci večera, byť mi několikrát novomanželé většinou říkají, že ji už není potřeba fotit, se může někdy pěkně rozjet. A já si myslím, že to stojí za to vždy zdokumentovat! Tady ta byla jednoduše super!

Svatba na Nové Polaně byla skvělá, focení jsem si užil, svatebčané byli nadmíru přátelští a já se tak cítil jako jeden z nich. Ještě jednou děkuji všem, nezbývá než popřát Kačce & Kubovi společně dlouhý a radostný život! ♥

Previous
Previous

Podzimní svatba na Slavíči

Next
Next

U Michala na workshopu