Podzimní svatba na Slavíči

Jelikož jsem trošku flinkal blog (pozn. neměl jsem vlastně tolik času), ale na druhou stranu dostal letos několikrát jednu a tu samou otázku (především tedy od poptávajících “fjůčr” nevěst), jak vlastně vypadá mnou nafocená svatba od A až po Z, rozhodl jsem, že Vám ukážu veselku, která se konala na Kolářově chatě - Slavíč. Jo, byla to má předposlední svatba letošního roku (přelom říjen / listopad) a bylo nádherné počasí! Co víc si přát, že jo?

Kdo Kolářovou chatu Slavíč zná, dá mi za pravdu, že cesta autem je trošku takový punk zážitek, obzvláště pokud zde jedete poprvé a spoléháte se na navigaci, která tam (moc) nefunguje. A pokud přece jen ano, tak vězte, že se Vás bude snažit vést úplně jinudy. Naštěstí jsem zde nefotil poprvé a cestu již znal. A svatebčané se taky pečlivě postarali o to, aby na každém rozcestí byla řádně vyznačena trasa, např. stužkou zavěšenou na větvičce stromu. Hurá, dorazil jsem na místo - opět až na vrcholky Beskyd, tak jsem se těšil…

“Trasa byla skvělě vyznačená! Takhle Kolářovu chatu Slavíč jsem neměl šanci minout!”

Těšil jsem se taky proto, že jsem poprvé plně “otestoval” novou techniku od Fujifilmu, která mi trochu tak dřímala doma během svatební sezóny. Výsledek - nezklamala!

A svatba? Ta byla velmi hezká, povedená a ještě na krásném místě. Ještě jednou Vám děkuji Peťko a Davide, že jste si mě vybrali ke zdokumentování takto důležitého okamžiku!

Dost povídání. Pojďte se se mnou podívat na fotografie z onoho krásného dne!

Po přípravách samozřejmě vše vrcholí, svatebčané se postupně dostavují na místo.

Na obřad začalo vylézat slunce zpoza zamračené oblohy. Krásné říjnové počasí!

A hurá to oslavit a možná i trochu zapít :)

Na párové novomanželské fotky jsme zvolili blízký les. Bylo to tam nádherné!

Nechyběl prostor ani na nějaké skupinové “moodovky”, (pozn. srdíčko se už dneska nedělá, haha)

A co by to bylo za svatbu, na které by se nehrály hry, nebavilo se, nepilo či se netančilo. Zábava byla v plném proudu, tak to miluju!

Děkuji, že jste se dostali až sem - doufám, že se Vám fotografie líbily. Vězte, že ještě žádná svatba, na kterém jsem jako fotograf byl, nešla přesně podle původního plánu. Čeho jsem si, ale za ty roky všiml - bylo to, že pokud si ten den užijete bez ohledu na to, jaké bylo nebo nebylo počasí, kolik jste měli či neměli hostů a mohl bych pokračovat takto dále, budete vzpomínat ještě dlouhé roky na vaši svatbu! Nemějte přílišná očekávání a užijte si každý moment, ať už je jakýkoliv! Ono to vždycky nějak dopadne (vždy dobře)!

A pokud zvažujete svatbu na stejném či podobném místě v Beskydech, neváhejte se mi ozvat a vyplňte nezávazný formulář níže.

Budu se na Vás případně těšit! :)


Next
Next

Květnová svatba na Polaně